Dierenkliniek Duivendrecht

Wie zijn wij?

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze dierenartspraktijk, Dierenkliniek Duivendrecht!

De gezelligste dierenartspraktijk uit Duivendrecht en omstreken, waar de dierenartsen en assistentes u en uw dier écht willen leren kennen.

Onze huisdieren kunnen ons helaas niet vertellen welke klachten ze hebben. We hebben u als het baasje dan ook hard nodig bij het stellen van de juiste diagnose, aangezien u ons het beste kan vertellen wat u is opgevallen bij uw dier. Doordat wij éxtra aandacht voor mens en dier nemen tijdens de afspraak hopen wij er goed achter te komen wat er aan de hand is.

Sinds 1 juni hebben wij een nieuwe start gemaakt, de oude dierenarts (Doc) is van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Dierenartsen Mechteld en Chris hebben het stokje met plezier overgenomen.

Sinds de overname zijn er ook méér behandelmogelijkheden; uitgebreider bloed-, röntgen en echografisch onderzoek en ruimere openingstijden om zo tot nóg betere zorg voor uw huisdier te kunnen komen.

Aangezien wij graag ruim te tijd nemen voor u en uw geliefde maatje werken wij vooralsnog alleen op afspraak. Als COVID-19 het toelaat willen we in de toekomst de inloopspreekuren weer gaan starten in de avonden, zodat u ook zonder afspraak dezelfde dag nog bij ons terecht kunt.

Onze openingstijden zijn:

Maa, din, don en vrij  08.30 – 20.00
woe 08.30 – 21.00
zat   10.00 – 15.00


Wij kijken er ontzettend naar uit om u en uw maatje te leren kennen!

Wij bieden:

  • Een huiselijke sfeer
  • Geen/korte wachttijden
  • Persoonlijke aanpak
  • Duidelijk behandelplan
  • Veel in-huis behandelmogelijkheden: Echo, röntgen- en bloedonderzoek
  • Liefde voor uw dier

“Aandacht voor dier en mens”

Vanuit onze kleinschalige kliniek bieden wij up-to-date diergeneeskundige zorg aan uw hond, kat, konijn of knaagdier. Veel operaties en behandelingen kunnen wij zelf in onze kliniek uitvoeren, maar soms is het beter als uw huisdier doorverwezen wordt naar een arts met meer kennis over de aandoening.

Voor deze specialistische behandelingen kunnen wij u snel en makkelijk doorverwijzen, zodat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt .

Wij beseffen ons goed dat in de diergeneeskunde steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, deze volgen wij dan ook op de voet. Daarnaast volgen wij regelmatig bijscholingscursussen om onze kennis te onderhouden, waar nodig bij te spijkeren en te vergroten. Door onze goede connecties met specialisten kunnen wij ook van hun kennis gebruik maken voor een nog completer beeld.