Over de kliniek

Welkom bij Dierenkliniek Duivendrecht, dé kliniek voor dieren en hun baasjes uit Duivendrecht en omstreken.
Binnenkort maken wij een nieuwe start!
Op 1 juni zal de huidige dierenarts (Doc) na jaren van trouwe dienst van een welverdiend pensioen gaan genieten.

De kliniek zal worden overgenomen door Mechteld en Chris, die samen met o.a. Inge en Thirza klaar staan om deze mooie kliniek voort te zetten.
Samen zullen zij zorgen voor meer behandelmogelijkheden; uitgebreider bloed-, röntgen en echografisch onderzoek en ruimere openingstijden om zo tot nóg betere zorg voor uw huisdier te kunnen komen.

Een goede samenwerking en gezellige sfeer is in onze kliniek belangrijk. Met onze huiselijk ingerichte praktijk creëren we een ontspannen omgeving voor u en uw huisdier.

Wij nemen graag de tijd om u zo goed mogelijk te helpen. Lange wachttijden voorkomen wij door alleen op afspraak te werken. Onze werkdagen zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Vanaf 2 juni 2020 zullen de openingstijden ruimer worden;
Maan, din, don en vrij 08.30 – 20. Woe 8.30 – 21. Zat 10 – 15.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.                                                                                                                                                                        
Wij zien er naar uit om kennis te maken met u en uw huisdier!

Wij bieden:

  • Gezellige praktijk
  • Geen/korte wachttijden
  • Persoonlijke aanpak
  • Duidelijk behandelplan
  • Zorgplan voor de preventieve zorg
  • Goede connecties met specialisten

“Aandacht voor dier en mens”

Vanuit onze kleinschalige kliniek bieden wij up-to-date diergeneeskundige zorg aan uw hond, kat, konijn, cavia of ander gezelschapsdier. Met 1 wachtkamer, 1 behandelkamer en 1 operatiekamer zijn wij goed uitgerust om uw dier te behandelen. Veel operaties en behandelingen kunnen wij zelf in onze kliniek uitvoeren, maar soms is het beter als uw huisdier doorverwezen wordt naar een arts met meer kennis over de aandoening.

Voor deze specialistische behandelingen kunnen wij u snel en makkelijk doorverwijzen, zodat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt .

Wij beseffen ons goed dat in de diergeneeskunde steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, deze volgen wij op de voet. Daarnaast volgen wij regelmatig bijscholingscursussen om onze kennis te onderhouden, waar nodig bij te spijkeren en te vergroten. Door onze goede connecties met specialisten kunnen wij, indien nodig, ook van hun kennis gebruik maken.

Wij voorkomen ziektes liever dan dat we ze genezen, daarom is preventieve zorg bij ons erg belangrijk. Hiervoor kunt u bij ons het zorgplan afsluiten. Dit betekent dat u afgestemd op uw huisdier de nodige enting, ontworm -en ontvlooi-middelen kunt krijgen voor een vast bedrag per maand in plaats van telkens een groot bedrag af te moeten rekenen. Ook zit er een halfjaarlijkse check-up bij en krijgt u korting op onze diensten.

Het belangrijkste doel dat wij nastreven is de gezondheid en het welzijn van uw dier. Hoe graag we het ook willen, huisdieren kunnen ons niet vertellen welke klachten ze hebben. We hebben u, het baasje, hard nodig bij het stellen van de diagnose, aangezien u ons kan vertellen wat u is opgevallen bij uw huisdier. Door aandacht voor mens en dier te hebben tijdens de afspraak kunnen we uw dier goed behandelen en u alle informatie geven die u nodig heeft.

Neem contact met ons op 020 695 0700